Over Miramore

Wanneer je bij Miramore wilt lessen, dan kun je eerst gratis een proefles afspreken. Tijdens deze les maken we kennis met elkaar, wordt er een inschatting van het niveau gemaakt en wordt er naar de wensen van de ruiter gevraagd.

Paardrijden is namelijk zoveel meer dan alleen op de rug van het paard zitten en rondjes in de bak rijden. Als je hoort dat een paard eigenlijk helemaal niet geschikt is om op te rijden, dan begrijp je waarschijnlijk ook, dat wanneer we dit toch doen, dit op de juiste manier gedaan moet worden. Daarom worden er tijdens de lessen bij Miramore (met toestemming van de ruiter) korte filmpjes gemaakt, zodat de ruiter kan terugkijken wat de vorderingen zijn en hoe hij/zij dit heeft gedaan. Begrip zorgt namelijk voor veilig, respectvol en gericht handelen en daar kom je verder mee!

Naam

In de naam zitten de woorden ‘mira’, ‘more’ en ‘amore’. Afhankelijk van in welke taal je deze woorden opzoekt, kom je de volgende betekenissen tegen ‘kijk’, ‘meer’, ‘liefde’.

Miramore is ontstaan vanuit mijn liefde voor paarden en met kennis en goed kijken wat er lichamelijk gebeurt en nodig is bereik je meer!

Accommodatie

  • 2 stallen
  • 20 x 40 all weather tuft buitenbak met verlichting
  • 15 x 15 longeerbak/paddock
  • Wei